Linkblog

PC Kommandó a blog.hu-n

Szupergyors gépek, normál árakon

A számítástechnika rejtelmei:

A blogon részletes leírásokat találsz arról, hogy milyen számítástechnikai trükkök és módszerek tudják gazdagabbá, élvezetesebbé, örömtelibbé tenni a számítástechnikát.
Ár, minőség és funkcionalitási tanácsokat adunk ingyen.

Tekintsd át kínálatunkat is:

PC Kommandó kínálat

Tóth László telefonszáma: 06-209/816-934

Friss hozzászólások

Mi történt karácsony előestéjén, ami megváltoztatta 6ezer ember életét?

Vidi Rita 2008.04.08. 19:42

Nálunk mindig télen történnek a sorsfordító dolgok.
Karácsonykor találunk egymásra, Szilveszterkor házasodunk.

Tavaly karácsony közeledtével sem fértünk a bőrünkben, és egy csendes téli éjszakán azt találtuk ki, hogy számítástechnikai boltot nyitunk.
Még emlékszem, mennyire izgalmas és valóban sorsfordító döntés volt, bár azt nem sejtettem, hogy hónapok választanak el a megvalósítástól.

Nem szeretnélek untatni az elmúlt három és fél hónap napi szintű bürokratikus buktatóival, de  voltak aranyos sztorik, és párat megosztok Veled.

Az első sztori, ami vidámkodásba torkollott, az a bolt nevének kiválasztása volt.

Egy bolt nyitása egy cég életében nemcsak azt jelenti, hogy "Mostantól van kirakatunk és felhalmoztunk némi árut", hanem szerintem azt jelenti, hogy a bolt maga egy komplex termék.
Úgy kell megalkotni a vele kapcsolatos összes működési alapot, hogy azoknak egy rendszert kell alkotniuk. (Amúgy ez a rendszerben gondolkodás néha be tudja vinni az embert az erdőbe, de erről majd máskor...)

Ezért szerettünk volna valami nagyon ütős nevet.
A Vírus Kommandó elnevezést nehezen tudtuk volna fölülmúlni, és megmondom őszintén, nekem nem akaródzott újra "kommandózni". Valahogy eleve elvetettük ezt a lehetőséget (pontosabban elvetettem). Pedig már hónapok óta indítottam egy blogot PC témában, mit ad isten, PC Kommandó márkanév alatt, a freeblogon.

De nem, mi (én) valami ütőset akartunk. Egy olyan nevet, amitől elámul mindenki, ugyanakkor nyilvánvaló, hogy miről beszél az a név!

Hárman összeültünk, a két főkolompos és egy kedves rokon, és ötleteltünk.
Kb. háromnegyed óra tömény, de annál meddőbb névadó-procedúra után, a kedves rokonból kibukott: PC Kommandó? Ehhez mit szólnátok?

Na, ezen mi, a két főkolompos, jót nevettünk, mert a PC Kommandó nevet szándékosan nem említettük a kedves rokonnak, hiszen eleve elvetettük, viszont az ő szájából egészen új szóösszetételként hatott.
Szinte életre kelt!

Így nagy megkönnyebbüléssel a PC Kommandóra szavaztunk.
De ez még nem volt elég!

Ugyanis ezt a nevet volt képem elvetni egy idő után.
"Olyan snassz!" - gondoltam. Ebből is látszik, hogy néha hajlamos vagyok felesleges dolgokon, túl sokat gondolkodni.
Így pár napig Gép Mánia volt a bolt fantázia neve, de aztán szóltak, hogy ezt már motorosok lefoglalták maguknak.
Egy kívülállóval zajló beszélgetés során, megintcsak a PC Kommandó vetődött fel elnevezésként, megintcsak nem mi vetettük fel, így ezt már égi jelnek vettük, és kőbe véstük: PC Kommandó! Ez lesz a bolt neve!

Most így visszagondolva, szinte megborzongok, mekkora dolgot vittünk végbe: a nulláról összehoztunk egy teljesen egyedülálló, a Vírus Kommandó karakteréhez passzoló boltot, és kérem szépen, ez a bolt tegnap megnyitott!











Vált már valóra az álmod?  Vittél már véghez ekkora nagy tervet valaha? Szívesen venném, ha megosztanád velem a történetedet!

Én hamarosan folytatom a sztorizást, mert például a nyitás napja is érdekes volt, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy jó pár embert sikerült egy időugrásra rábeszélnem...


Címkék: pc kommandó bolt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pckommando.blog.hu/api/trackback/id/tr71417291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reho 2008.04.23. 12:09:48

Jó hogy van ilyen már Kartalon, de ha már van honlapotok/blogotok, szerintem sokan szívesen vennék, ha látnák itt, hogy mit is lehet nálatok kapni. Na nem feltétlenül árlistára gondolok, hanem legalább egy terméklistára. Érdemes-e benéznem hozzátok mondjuk ha a nyomtatómba festéket szeretnék? Mert ha nálatok még 100Ft-al drágább is, akkor sem megyek le érte aszódra mert a benzin többe kerülne. :)
Szóval nem feltétlenül az árverseny miatt lenne érdemes egy árlistát csinálnotok.

További sok sikert!

Vidi Rita · http://pckommando.blog.hu 2008.04.23. 12:17:56

Szia Reho!

Köszi szépen a tippet, teljesen igazad van!
Már dolgozunk is rajta!:)
süti beállítások módosítása