Linkblog

PC Kommandó a blog.hu-n

Szupergyors gépek, normál árakon

A számítástechnika rejtelmei:

A blogon részletes leírásokat találsz arról, hogy milyen számítástechnikai trükkök és módszerek tudják gazdagabbá, élvezetesebbé, örömtelibbé tenni a számítástechnikát.
Ár, minőség és funkcionalitási tanácsokat adunk ingyen.

Tekintsd át kínálatunkat is:

PC Kommandó kínálat

Tóth László telefonszáma: 06-209/816-934

Friss hozzászólások

9 tünet, ami arra utal, hogy lassú a géped...

Vidi Rita 2008.04.13. 12:21

Avagy, milyen tünetek alapján kezdj el gyanakodni arra, hogy a géped kissé lassú...


(Az alább olvasható írás teljes egészében az agyam szüleménye, ha mégis magadra ismernél, az csakis a véletlen, netán a számítógéped műve!)


  1. tünet: Mire beboot-ol a gép, addigra kihűl, sőt szinte megdermed a tűzforró kávéd/teád/kakaód/lábvized.

  2. tünet: Mire betöltődik az Asztal, a feleséged, aki még a boot-képernyő alatt tájékoztatott, hogy kisbabátok lesz, megkopogtatja a vállad, hogy „Édesem, megyünk szülni!”

  3. tünet: Mire nagy nehezen előkúszik a Start menü, a Start gombra való kattintás után, a frissen született kisbabád már körülötted szaladgál.

  4. tünet: Mire csigalassúsággal megnyílik egy ablak (szinte pixelenként épülve fel), azt veszed észre, hogy lassan már több az ősz hajszálad, mint nagyanyádnak, és pont neked szólnak a ránctalanító-krém reklámok.

  5. tünet: A leggyakrabban látott elem a képernyődön a homokóra. „Vele” találkozol a legtöbbet, szinte már jó barát is lehetne. De nem az.

  6. tünet: Mire fel bírsz csatlakozni a netre, addigra elöregszik a netkábel, és szétmállik, ergo megint nem netezel. (Ami baj, mert akkor most ezt sem olvasod...)

  7. tünet: Mikor levelet írnál, és lenyomsz egy gombot, mire megjelenik a képernyőn a kívánt karakter, már fogalmad sincs, mit akartál azzal a levéllel, de ez még a jobbik eset! A rosszabbik az, mikor már azt sem tudod, mit akartál a géppel!

  8. tünet: Már nem is tudod az idejét annak, hogy mikor indítottál el valami „komolyabb” folyamatot, például lemez írása, mert tapasztalatból tudod, hogy lemegy a nap, mire kijön a lemez. (Ha este van, akkor értelemszerűen felkel a nap....:))

  9. tünet: Két egérkattintás között hálót sző a pók a bal gomb alatt, sőt, még tojásokat is rak.



Tudnád folytatni? Írd meg a „Szólj hozzá” linkre kattintva!

Címkék: számítógép lassú

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pckommando.blog.hu/api/trackback/id/tr99423544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása